Lanseringen av Questionnaire Factorys nya svenska hemsida www.questionnairefactory.com/se

By november 18, 2017 Uncategorized

Questionnaire Factory grundades i januari 2013 och erbjuder professionella, oberoende, kund- och medarbetarundersökningar till överkomliga priser för alla företag och organisationer. Vi finns i Gustavsberg, Värmdö, bara 20 minuter från centrala Stockholm och har sett vår verksamhet växa stadigt med en 50% ökning av omsättning per år.

De som använder våra tjänster idag omfattar lokala företag och offentlig sektor i Värmdö och Nacka samt större företag baserade i Stockholm och London. Vi hoppas att lanseringen av vår nya svenska hemsida kommer att hjälpa oss att bli ännu mer tillgängliga för den svenska marknaden. Under 2016 kommer Questionnaire Factory också marknadsföra nya kund- och medarbetarundersökningar för att hjälpa företag och organisationer att införa eller utveckla hållbarhets policies och kommunikation.